Gearkasser

Har du spørgsmål vedrørende din gearkasse?

Service, reparation og renovering

Hos os vurderes det sammen med kunden, hvorvidt vi skal foretage en generel renovering af gearkassen samtidig med reparationen. Dette er som regel at foretrække, da vi derved sikrer os at lejer samt tolerancer er i en tilfredsstillende tilstand. Normalt opererer vi ikke med ombytningsgearkasser da man som kunde ikke kan være sikker på, at man får det samme produkt med hjem, som man kom med. På trods af en renovering, vil tandhjulene i en gearkasse der har kørt eks. 400.000km være mere slidt end en der har kørt 100.000km. Ved at lave kundens egen gearkasse, sikre kunden sig at han/hun ikke er dårligere stillet efter reparationen end før.

Specialister i gearkasser

Hos N.S. Auto har vi specialiseret os i reparation og renovering af gearkasser til VW Lupo 3L/Audi A2 3L samt VW gruppens DSG gearkasser. Vi er altid i besiddelse af de nyeste reparationsmanualer samt tekniske data direkte fra fabrikanten.

Uanset hvilket bil du har, så kan vi altid hjælpe dig, hvis du skulle komme ud for problemer med din gearkasse. Ring til os og lad os tage en uforpligtende snak om din gearkasse. Du er også velkommen til at booke en tid online.

Vi servicerer og reparerer alle biler uanset mærke og årgang, også i garantiperioden på helt nye biler

Ved en 3D 4-hjulsudmåling bliver alle fire dæk justeret korrekt i forhold til hinanden og bilen.

Book din tid online her.
Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi værkstedet.

Vi oplever problemer med vores online booking

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside